Алекса, гаджето на 21-годишния певец, след самоубийството му: Денис бе обзет от мрак

26 October 2021
БД Онлайн
Последната снимка на Денис е от петък, когато е в столична дискотека
Последната снимка на Денис е от петък, когато е в столична дискотека

Теофиков е бил в емоционален срив, но всички негови близки били до него и не го оставяли и за секунда, разкри любимата на изпълнителя - подз.

Денис Теофиков не е бил добре през последните дни и признал, че го обземат мрачни мисли. Това разкри гаджето му Алекса Ангелова часове след шокиращата гибел на 21-годишния фолкпевец.

Полицията работи по няколко версии за смъртта на Теофиков (виж карето), но засега повечето информация насочва към това, че Денис сам е посегнал на живота си, скачайки от 7-ия етаж, тъй като напоследък бил в депресия. Разследващите категорично посочиха, че смъртта е настъпила в комплекс до квартал "Дружба" в столицата, а не до Околовръстното, каквато информация се появи първоначално. В публичното пространство циркулират версии, че е бил при приятелката си, както и че е гостувал на приятел, за да му остави котката си за грижи. Но истината ще излезе наяве едва след като разследващите си свършат работата.

Алекса призна, че ще го обича винаги
Алекса призна, че ще го обича винаги

"Как не ви е срам? Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда. Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!", заяви емоционално Алекса и агресира словесно срещу хората, които обвиняват близките на Теофиков, че не са забелязали промяната в поведението му.

 Певецът от малък е закърмен с музика
Певецът от малък е закърмен с музика

От известно време фолкизпълнителят е бил в емоционален срив, дистанцирал се е от много хора и е спрял да поддържа социалните си мрежи. Вероятно сам той си е знаел какво е вътре в душата му. Голяма част от времето си той прекарва с Алекса, като привличането им бързо преминава в силна любов. За това свидетелстват и татуировките, които двамата си правят - всеки изрисува на свой пръст първата буква от името на другия.

Теофиков е от новото поколение фолкизпълнители, които изненадващо Митко Пайнера започна да налага, тъй като старите, макар и по-известни имена, започнаха да се изчерпват откъм хитове. Денис стартира ударно в жанра, но безспорно най-силна за него беше миналата година, която го превърна в най-популярния мъж изпълнител в попфолка.

Емрах Стораро пусна снимка, на която двамата са малки деца
Емрах Стораро пусна снимка, на която двамата са малки деца

Тогава с Малката пуснаха парчето "Локдаун", в което гневно пеят срещу хлопването на кепенците на ресторанти и кафенета, които вероятно и след 21 декември няма да заработят. Този тип изкуство не е чуждо на двамата фолкизпълнители. През пролетта на 2020 г. те пуснаха парчето "И това ще отмине", което описваше затягането на мерките у нас. С възпяването на генерал Мутафчийски, карантината, която трябва да приключи до 10 дни, и ръкопляскането към българските лекари Малката и Денис успяха да направят невижданите 13 милиона гледания в интернет. А още по-впечатляващото е, че видеото беше заснето в домашни условия.

Еднаквите татуировки на двамата влюбени
Еднаквите татуировки на двамата влюбени

Новината за смъртта на Денис Теофиков потресе представителите на българския попфолк. Десетки негови колеги изразиха съпричастност към тежката ситуация. Това е втора тежка скорошна загуба за музикалния стил - наскоро певецът Ангел издъхна след тежка битка с COVID-19.

"Когато един млад човек си отиде, думите са излишни. Съболезнования към цялото семейство. Почивай в мир, Денис", написа прочувствено Емилия, която направи дуетите "Акула" и "Тръгвай си" с младия си колега. Видеата към тях бяха направени като филм в две действия, а в ролята на злодей, който разделя двамата влюбени, се превъплъти Башар Рахал.

"Ще ни липсваш, мило момче! Благодаря ти за музиката, която остави. Дано си на по-добро място. Искрени съболезнования на семейството и близките", отдаде своята почит и Галена.

"Почивай в мир, талантливо мое момче", написа емоционално и Фики Стораро. "Моето братче! Обичам те", написа брат му Емрах Стораро и пусна снимка, на която той и Денис са малки момчета.

"Не мога да повярвам, още една млада душа си отиде от този свят! Толкова талант имаше в теб!", добави колежката му Румина. "Хора, внимавайте какво си пожелавате... Слава ли искате, пари ли? А готови ли сте да понесете последствията от този живот? Отстрани изглежда супер, нали? Жал ми е за това талантливо и младо момче. Животът беше пред него! Почивай в мир, Денис!", написа изпълнителката Ирена.

Тъжни статуси написаха още Анелия, Дебора, Лоренцо и Лорена.

Теофиков е закърмен с музика от малък, тъй като е израснал в музикално семейство - майка му е певица, а баща му - известен китарист. Завършва образованието си в Национално музикално училище "Любомир Пипков" в София. Участвал е в някои от най-големите музикални риалити формата в България - "България търси талант" и "Екс фактор". През 2018 година подписва договор с музикална компания "Пайнер", откъдето изразиха съболезнования за загубата му.

Няма предсмъртно писмо, аутопсията ще покаже за алкохол и наркотици

Досъдебно производство за склоняване към самоубийство е образувано за смъртта на Денис Теофиков, заявиха пред "България Днес" от столичната полиция. От там допълниха, че работят по всички възможни версии и че точната причина за смъртта ще стане ясна след направата на аутопсия, която трябва да покаже дали е имало алкохол или други наркотични субстанции в организма му.

От столичната полиция посочиха още, че няма следи от насилие. Няма и информация за оставено предсмъртно писмо.

Забавлява се в дискотека преди дни

Теофиков и любимата му Алекса са били в столична дискотека в петък вечерта. Това става ясно от публикувани снимки във фейсбук страницата на нощното заведение.

На кадър е запечатано как Денис е гушнал гаджето си и видимо двамата се забавляват, като нищо не подсказва, че има проблеми. Случайно или не, същата вечер в дискотеката е и колежката му Лидия, която празнува 18-ия рожден ден на брат си. И изглежда щастлива и купонясваща.

В интернет се появи видео, което показва безжизненото тяло на певеца, лежащо в градинката пред блока. До жилищната кооперация са се струпали хора, които обсъждат инцидента. Изненадващо на входната врата се появява приятелката му, която през сълзи казва, че не знае какво се е случило. Зад кадър се чуват гласове, че е извикана Бърза помощ и полиция, но Денис вече е починал.

Коментари

бай хуй в 17:02 на 27 Oct 2021
Сигурно си е чул песните... Иначе видеото дето се суетят около трупа не беше нищо особено....
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/