Вальо Танев на рождения си ден: Загубих най-близкия си човек и не ми е до веселие

23 October 2021
24 часа
Валентин Танев
СНИМКА: АРХИВ
Валентин Танев СНИМКА: АРХИВ

Обичаният актьор Валентин Танев става на 64 години днес, но няма планове за голямо веселие.

"Не ми е много до празници. Неотдавна загубих най-близкия си човек и в момента не ми е приоритет да се веселя. Но така или иначе трябва да продължа да работя и да се срещам с приятелите си", разказа той в "Преди обед".

Наскоро съпругата му Юлия почина, а двамата с него бяха заедно от 40 години.

Актьорът не разказа много за кончината на своята любима, отишла си на 58-годишна възраст, а на въпроса как се справя човек с нещо подобно, той отвърна, че предпочита да запази отговора за себе си. Малко след това отвърна, че се налага да се изправи пред болезнената реалност, да намере  начин да я понесе, макар да не е изобщо лесно.

"В края на краищата трябва да продължа", каза Танев.

Да се справи с мъката му помага натовареният с работни ангажименти график.

Танев разказа, че заради трагедията е отложил доста свои участия, но накрая все пак осъзнава, че това не е решение и че не може до безкрай да избягва завръщането си пред публика. Той благодари на колегите си за разбирането им в този труден момент.

"Ще отбележа рождения си ден с представление тази вечер. И ще празнувам с много близък приятел, който също днес има рожден ден", каза още актьорът.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/