Диаманти и рубини за Киркоров

23 October 2021
БД Онлайн
Филип Киркоров добавя нов шедьовър към колекцията си / Снимки: Бижутерска къща Чамовски
Филип Киркоров добавя нов шедьовър към колекцията си / Снимки: Бижутерска къща Чамовски

Бижутерите на Романови правят специално украшение за Краля на естрадата

Изключително скъп подарък получи Филип Киркоров.

Бижутерът, който прави украшенията за сватбата на последния от династията Романови, изработи нещо специално за певеца. Уралската компания подари златна брошка, инкрустирана със 160 диаманта и 207 рубина. Подаръка Киркоров получи след свое представление в Екатерининбург.

"Басков ще умре от завист!", коментира шеговито българинът при получаването на бижуто.

С тази реплика той уточнява, че колегата му и много близък приятел Николай Басков със сигурност би поискал да притежава подобно бижу.

От бижутерската фирма изработват брошката с елемент на корона, крила и буквата "К". Тя може да се трансформира и като висулка. От обратната й страна е гравирано "Всичко най-хубаво - за вас". Работата по златното бижу отнема на екипа цели две години.

Брошката е изработвана в продължение на две години
Брошката е изработвана в продължение на две години

"Церемониалната украса отразява характера и стила на Филип. Короната като семеен символ и търговска марка предава статут и привилегировано положение. В центъра на композицията са инициали и обемни крила - знак за вдъхновение и талант", - обяснява собственикът на компанията.

Самият Киркоров казва, че брошката ще стане един от предметите в семейната му колекция и ще се предава от поколение на поколение.

"Нека тази брошка се превърне в амулет на късмет и талисман на победи и късмет. Изучавам продукта за втори ден, той е истински шедьовър" - написа певецът в Instagram.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/