Дени от "Един за друг" залюби актьор

20 October 2021
БД Онлайн
Дени е супер секси мацка
Дени е супер секси мацка

След раздялата с Дани

Внучката на Заека се хвана с младата звезда Стефан Попов-Чефо

Огнената блондинка Дени от "Един за друг" окончателно прежали бившия си приятел Дани. Двойката влезе в романтичното шоу, ала месеци след края му се раздели.

Красавицата, която е внучка на легендата на "Левски" Стефан Стайков-Заека, си има ново гадже.

Ослепителната златокоска се хваща с обещаващия актьор Стефан Попов-Чефо. Младежът нашумя с ролята си на Кристиян в тв сериала "Ние, нашите и вашите". Чефо е бил част и от екипа на Жоро Любенов в БНТ, където се изявява като репортер.

Дени и Чефо разкриха за връзката си съвсем наскоро. Двойката оповести в социалните мрежи, че вече е заедно. Те постоянно споделят кадри как се забавляват сред природата.

Сексапилната блондинка и актьорът използват всеки свободен ден, за да пътуват. И двамата са запалени по планината и се опитват да са в гората постоянно.

Те показаха снимки от пътуването и изкачването на връх Мальовица. А седмица по-късно посетиха водопад Рилска Скакавица в близост до Сапарева баня.

"Много сте готини. Отивате си страшно много", гласят коментарите под фотоси на новоизлюпената двойка.

Дени се раздели с Дани малко след края на романтичното шоу "Един за друг". Двойката бе любима на повечето зрители. А за Дени и Дани се говореше, че точно един за друг.

Чефо е новият на блондинката
Чефо е новият на блондинката

Оказва се, че нещата във връзката им не са розови и малко след края на шоуто двамата се разделят.

Слухът за краха на любовта им се върти из мрежата още от лятото. Причината - мадамата липсва от сватбата на друга двойка от шоуто - Станимир и Тина. На церемонията присъства само Дани, което потвърди слуховете, че двамата с Дени вече не са заедно.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/