Джордж Клуни и Амал чакат трето дете?

30 July 2021
Зорница Йосифова
Джордж Клуни и Амал на път за Гранд Хотел Тремецо на езерото Комо.
Джордж Клуни и Амал на път за Гранд Хотел Тремецо на езерото Комо.

Джордж и Амал Клуни очакват третото си дете, твърдят източници, цитирани от "Дейли мейл". Близки до двойката заявили, че двамата вече са разкрили щастливата новина на скромна вечеря край италианската си вила на 4-и юли.

"Амал каза, че е след първото тримесечие. Вече започва да си личи, така че скоро всички ще разберат", твърди източник пред OK!US.

60-годишният актьор и защитник на човешките права стана баща на близнаци преди 4 години след пищната си сватба с Амал през 2014 г. във Венеция.

През март той сподели как бащинството е променило изцяло живота му. 

"Няма съмнение, че появата на Амал в живота ми преобърна всичко. Тя е по-важна за мен от всичко останало. Никога не бяхме говорили за деца и един ден просто се запитахме "Какво мислиш?". Животът ми без тях не е бил пълноценен", споделя актьорът.

"Не исках странни имена за децата ни. Достатъчно други беди ще имат. Не е лесно да си син на някой известен и успял", коментира Клуни през декември.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/