Сключил ли е Айзенхауер сделка с най-агресивните извънземни

27 July 2021
Проф. Огнян Каменов
Сн. Архив 168 часа
Сн. Архив 168 часа

Плеядинците предлагат да издигнат духовното и интелектуално ниво на хората, ако Айк унищожи ядрения арсенал, но той отказва, твърди US военен. Президентът избира "сивите", които искали да експериментират с хора срещу модерни технологии

Мнозина са чували историята на ген.-лейт. Владимир Шаталов, два пъти герой на СССР и три пъти летял на корабите Союз-4, Союз-8 и Союз-10. Той съобщава през 1992 г. пред американски журналисти, че руснаците са били на Луната преди американците. Целта е била да изградят база за добив на хелий-3. За да го транспортират на Земята, от наземния център разпореждат на единия от 4-членния екипаж да остане там. Уговорката е, че на следващия ден ще го вземат. Той остава завинаги на Луната. Дали заради тази трагедия и многобройните тайни около мисиите, СССР се държи толкова толерантно към НАСА? 

Tайният договор "Greys/1954". Според уфолозите особено загадъчна е предисторията на този договор, т.е. как са успели ЦРУ и Центърът за радиотехническо разузнаване към АНС да активизират програма, основана на логически комбинации от сигнали в двоичен код, в системата "Сигма" към проекта "Платон". В резултат те са установили двустранна връзка с извънземните астронавти на летящи чинии, приближаващи през 1953 г. нашата планета. Въпреки 67-те години на строга секретност, въведена за онези шокиращи събития от тогавашния президент Дуайт Айзенхауер, изглежда че тайните служби не предвиждат дори завишена давност. Все пак "хубавото" на тези спецслужби е, че реакциите им са предвидими – или потискащо мълчание, или яростно отричане.

Веднъж, по време на едно свое радиопредаване за НЛО, британският журналист и уфолог Ричард Лейнхъм получил

телефонно обаждане от непознат човек,

нарекъл се Смит, който му съобщил, че притежава сензационна новина за извънземно пришествие. Оказало се впоследствие, че той е бил американски разузнавач и разполагал с автентични документи, подкрепящи неговите твърдения. Според тях първият контакт между извънземни представители и членовете на "Маджестик-12" се е състоял през есента на 1953 г. във втората по големина в САЩ военновъздушна база - "Едуардс" (щата Калифорния).

Срещата е била чисто "организационна"

– само са се договорили за следващата официална среща, на която е щял да присъства и президентът на Съединените щати Дуайт Айзенхауер. Официалният контакт се е осъществил на 21.02.1954 г. (неделя) в същата военновъздушна база и с представители на извънземните от "скандинавски" тип. Срещата е била заснета с камера, а филмът се съхранявал в секретния отдел на президентския архив. Извънземните пристигнали с летяща чиния с диаметър 12-15 м, увиснала на 3 м над земята, спускайки три телескопични опори.

Представителите били двама, високи около 240 см, но в преговорите взел участие само единият. Имали дълги руси (почти бели) коси, стройни тела, със светлосини очи и безцветни устни. Контактите се осъществявали телепатично от страна на извънземния представител на английски език. Едва през 2003-2004 г., т.е. около половин век по-късно след тези знаменателни за човечеството събития, стават известни някои подробности за първия официален контакт - от Джералд Лайт, директор на фонда за специални разследвания. Той присъствал на преговорите в базата "Едуардс" като специален президентски съветник. Пришълецът съобщил, че принадлежи на раса, обитаваща планета от съзвездието "Плеяди", затова били наречени от американците "плеядинци", "скандинавски тип" или "високите бели". Плеядите е звезден куп, видим и с просто око в края на съзвездието Телец (Бик), центърът на който е на около 500 светлинни години от Земята.

Главната им планета е "Ерра",

на 30 светлинни години от Земята.

Плеядинците считали себе си за нордически лирианци и наши предци. Според директора на ЦРУ Уилям Колби (1920-1996) на тази първа среща не е постигнато съгласие, удовлетворяващо президента. Плеядинецът настоявал земляните да не контактуват със "Сивите" извънземни, защото расата им е изчезваща и търсят със завоевателни средства възможности за заселване на Земята. Пришълецът заявил, че неговата раса желае да издигне

духовното и интелектуално ниво на земляните.

Но президентът Айзенхауер не преговарял от името на човешката цивилизация, а в интерес само на Съединените щати.

Поискал от пришълеца да бъдат предоставени на неговата държава техни напреднали технологии, без да се ангажира с унищожаването на ядрения си военен потенциал. Получил твърд отказ, при което преговорите били преустановени.

По нареждане на президента свръхсекретната група "Маджестик-12" започнала преговори с представители на "Малките сиви" за организирането на среща с тях. "Сивите" извънземни имали две разновидности: "Малките сиви" – с репутация на жестоки и безмилостни завоеватели, и "Големите сиви" - по-добронамерени към земляните. Произхождали от звездната система Зета Ретикули (в съзвездието Орион). Външно изглеждали почти еднакво, но първите били с височина 100 - 120 см, а вторите по-високи (170 - 190 см). През 1954 г. били проведени две официални срещи с "Малките сиви" във военновъздушната база "Холоман" (щата Ню Мексико), в резултат на които бил сключен писмен договор, известен като Договорът "Greys/1954".

Уилям Купър, представител на ЦРУ в Тихоокеанския флот, както и други участници в двете срещи през 1954 г. подчертават осезаемия натиск, упражнен от страна на "Сивите" върху американските представители и невъзможността им да бъдат равнопоставени заради огромната си

технологична изостаналост.

Извънземните недвусмислено показали, че без усилия могат да унищожат цялата човешка цивилизация, запазвайки само отделни индивиди като биологичен материал!

А полк. Филип Корсо, бивш военен съветник на президента Д. Айзенхауер, "изригва" в мемоарите си: "Всъщност се предадохме на най-агресивната извънземна раса (т.е. на "Сивите"). Те ни диктуваха своите условия, като предварително знаеха, че се страхуваме от огласяването на нашия договор."

И е имало защо! Уилям Купър е огласил следните страховити условия на договора "Greys/1954":

1. Извънземните да не се намесват в делата на земляните;

2. Правителството на САЩ да пази в тайна присъствието на пришълците

на Земята;

3. Пришълците ("Сивите") да разкрият само на американската нация извънземни технологии;

4. На "Сивите" ще бъде разрешено да отвличат ограничен брой хора за провеждане на генетични изследвания, с цел контрол на развитието на човешката раса;

5. "Сивите" се задължават да връщат отвлечените хора на местата на отвличанията, но със заличени спомени за случилото се с тях.

От страна на Съединените щати договорът е бил подписан от президента Дуайт Айзенхауер. Според една негова клауза от 20.01.1961 г., когато полага клетва 35-ият президент на САЩ – Джон Кенеди, до 20.01.2017 г., до встъпването в длъжност на 45-ия президент Доналд Тръмп, всичките 11 държавни глави в този интервал от време са преподписвали въпросния "Greys/1954" в т.нар. "зелена стая" на Белия дом, където се съхранявал, но всички са отричали, че са го правили!

На годишната среща на космолози, астрофизици и уфолози, състояла се през 2014 г. в малката държава Република Сан Марино, внучката на президента Д. Айзенхауер, Лора Айзенхауер, е потвърдила, че дядо й

наистина се е срещал с извънземни

представители през 1954 г. във Военновъздушната база "Холоман".

Там е бил подписан договорът "Greys/1954". Този договор все още е с непроменен, с неконституционен статус, тъй като нито е ратифициран от Конгреса, нито е утвърден от Сената, както повелява Конституцията на Съединените щати.

Този "сив" договор е причинил на американския народ значителни злини, които президентът Айзенхауер би могъл да му спести, ако беше се вслушал в предложенията на "Плеядинците" и бе направил поне опит за компромис с тях. Договорът със "Сивите" предвиждал американското правителство да осигури колосални парични средства за построяването на 3 огромни подземни бази, предназначени за тях, и две за общо съвместно ползване, с цел обмен на извънземни технологии.

Тези секретни бази е трябвало да се построят под земята на индианските резервати в щатите Юта, Колорадо и Ню Мексико, а базите за съвместна дейност в щатите Аризона и Невада ("Зона-51"). Още през 1955 г., една година след подписването на "Greys/1954" , е станало ясно, че "Сивите" вероломно са измамили президента Д. Айзенхауер, нарушавайки споразумението. Отвлекли са стотици хиляди хора от САЩ, Европа и Азия за биологични експерименти, без да ги връщат на местообитанията им.

Тези експерименти за съвместимостта между човешката и извънземната раса на "Сивите" не са били безобидни. Започнали да се раждат мутанти. Забелязана е повишената активност на летящите чинии над океаните и планинските масиви на Земята, както и над повърхността на Луната.

Но договорът още с подписването си е бил неравнопоставен. Немислимо било правителствата на различните президенти да внесат успокоение сред обществото, с признанието за средногодишните изчезвания на около 2 милиона американци, срещу получените от "Сивите" нови революционни технологии – лазерните лъчи, микрочиповете, оптичните проводници, лъчевото оръжие, йонните двигатели, водородните реактори и възможностите за т.нар. "обратно инженерство". Враждебността на хората по света към технологичните безчинства на "Сивите" вече е достигнала субкритична фаза.

Неизброимо много са изследванията, посветени на най-стародавния и чувствителен въпрос на човешката цивилизация - съществуват ли във Вселената други светове с разумни създания, освен нашия?

Срещу тези автори, които разкриваха най-неудобните и дълбоко засекретявани истини за извънземните и техните контакти най-вече с правителствата на САЩ и Русия, са организирани мощни пропагандни лавини от дезинформация. Но едва ли има нещо, което да е засегнало по-силно въпросните властимащи от две разкрития, които е направил

полк. Филип Корсо в сензационните си мемоари "Денят след Розуел".

Първото е, че т.нар. "Студена война" е била глобална световна измама. Тя е била замислена от лидерите на САЩ и СССР и осъществена в периода 1945 - 1991 г. като информационен щит срещу

"нездравото" обществено любопитство

към най-съкровената им тайна – сътрудничеството с извънземните "Сиви", срещу трудно поносим за човечеството залог.

А второто разкритие е, че човечеството не е достигнало до сегашните революционни технологични постижения със собствения си интелектуален потенциал. Извънземните са помагали и все още помагат, но на цена, каквато те определят!

Пълното мълчание по този въпрос от страна на Москва е безмълвното, но категорично потвърждение, че полк. Филип Корсо е казал истината.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/