Кристиано Роналдо: Говоря това, което си искам

22 November 2022
24 часа
Кристиано Роналдо взриви всички в  "Юнайтед" с интервюто си
Кристиано Роналдо взриви всички в "Юнайтед" с интервюто си

Кристиано Роналдо вярва, че шокиращото му телевизионно интервю, в което нападателят на "Манчестър Юнайтед" казва, че се чувства "предаден" от клуба, не е било за разсейване на съблекалнята на Португалия на Световното първенство по футбол. Роналдо заяви, че говори това, което си иска и не мисли за това какво си мислят другите. 

Капитанът на Португалия добави, че не се притеснява какъв ефект ще има това върху отбора на португалците, като той усеща, че има големи шансове Португалия да спечели Мондиала.

"В живота ми най-доброто време винаги е било моето време", каза Роналдо на пресконференция в Катар в понеделник.

"Футболистите ме познават наистина добре от много години и знаят какъв човек съм. Ние сме амбициозен отбор, който е гладен за успехи. Сигурен съм, че интервюто няма да разклати концентрацията в съблекалнята ни", каза той.

След като пропусна приятелския мач с Нигерия в Лисабон заради стомашни проблеми, Роналдо тренира нормално със съотборниците си след пристигането на тима в Катар в петък. Той се чувства във форма, предаде БТА.

"Чувствам се страхотно, възстановен съм, тренирам добре и съм готов да започна Световното първенство по най-добрия начин", заяви Роналдо.

"Чувствам, че този отбор на Португалия има страхотен потенциал. Мисля, че можем да спечелим със сигурност, но трябва да се фокусираме върху следващия мач. Така че, нека изчакаме мача с Гана, да победим и да тръгнем оттам", добави той.

"Ще видим накрая кой е най-добрият отбор, но вярвам, че Португалия е най-добрият отбор на това световно. Трябва да покажем това на терена", предупреди той.

Отборът на Португалия е в Група "H" с тимовете на Гана, Уругвай и Република Корея.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/