Българка проби в "Нетфликс"

24 October 2021
БД Онлайн
Криста ще блесне в сериала през декември
Криста ще блесне в сериала през декември

След като Мария Бакалова отъпка пътеката

Криста Чернева играе една от главните роли в сериал на тв гиганта

Огромен успех в актьорските среди жъне Криста Чернева.

Дъщерята на звездното семейство София Кузева и Панчо Чернев участва в един от най-новите сериали на "Нетфликс". В немската продукция "Киц" Криста не само е част от снимачния екип, но има и главна роля. Трейлърът от няколко дни вече е факт и както самата Криста сподели, няма търпение в края на декември да гледа сериала. Той е базиран на историята на група младежи от богати семейства. Групата заминава за Китзбюел да празнува Нова година, а интригите и сплетните помежду им започват веднага. Очакванията са сериалът да надмине "Клюкарката", с който го сравняват. Ролята, в която Криста се превъплъщава, е доста далеч от нейната личност. Точно това тя определя като голямо предизвикателство.

Талантливата българка, чиято майка се превъплъти брилянтно в ролята на Дана в известния игрален филм "Вчера", е откритие на Юлиан Костов. Мениджърът, който изстреля Мария Бакалова в меката на филмовите продукции Холивуд.

Трейлърът на "Киц" вече е факт
Трейлърът на "Киц" вече е факт

Макар да е едва на 22 г., Криста жъне огромни успехи като модел в Германия. А вече може да се похвали и с кариера на актриса. Криста разкрива, че макар да я подкрепят, майка й и баща й не са особено въодушевени от решението й да навлезе в актьорския бранш. Оказва се обаче, че на младото момиче му върви и получава редица покани за кастинги.

"Майка ми и баща ми ми помагат при кастингите. Подкрепят ме. Следвам бизнес психология, защото искам да имам стабилност", разказва неотдавна в интервю Криста.

Снимките за "Киц" продължават от миналия октомври до пролетта на 2021 г. Моделът споделя, че това е най-интересното място, на което е имала шанс да работи, а екипът е от изключителни професионалисти.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/