Секси рускиня плаче за Григор Димитров в ефир

20 October 2021
24 часа онлайн
Виктория Боня
Снимка: Инстаграм
Виктория Боня Снимка: Инстаграм

41-годишната рускиня Виктория Боня разказа за връзката си с Григор Димитров, която бе преди 2 години и бързо приключи.

Пред популярната платформа Premier тя сподели, че всичко между двамата е рухнало, когато му е казала, че иска да имат дете. Вместо да отговори на чувствата й обаче, Григор си е потърсил друга. Това е била не коя да е, а най-добрата приятелка на Боня и настояща любима на Григор - Лолита Османова.

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска... Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", разкри Боня, след което започна да плаче и да разказва какви ги е надробил хасковлията, пише gong.bg.

"Преживях ужасни моменти,сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта... Това боли, много боли", завърши Боня.

Припомняме, че нежеланието на Григор да има деца провали и връзката му с известната американска 43-годишна певица Никол Шерцингер.

Настоящата любима на първата ни ракета – 25-годишната Лолита, вече има една сватба зад гърба си през недалечната 2017 г. със сина на олигарха Алберт Авдолян – Гаспар. Сватбата се провежда в Долби тиътър на булевард "Холивуд" в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите оскари. Предполага се, че за тържеството са похарчени между 10 и 25 милиона долара.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/