Любо Киров: Имах аналогово детство на улицата

20 June 2021
24 часа
Снимка: Официален профил на Любо Киров във Facebook
Снимка: Официален профил на Любо Киров във Facebook

„Изживях едно аналогово детство без компютри и телефони. Времето минаваше неусетно в ритане на топка на улицата и преследване на стражари и апаши. Толкова тичахме, че нямахме време да ядем. А майките от терасите все подвикваха да се прибират децата да вечерят“.

Това разказа в ефира на БиТиВи Любо Киров. Певецът е сред новите попълнения в журито на риалити формата „България търси талант“.

„Родната музика се развива с бързи темпове. Има много талантливи млади изпълнители, дано намират вдъхновение. Надявам се с „Гласът на България“ те да бъдат чути. Артистите го отнесохме най-много по време на пандемията, музикантите бяхме стопирани от дейност. Но сега се завръщаме и затова е време за големи концерти, за които дори не сме и мечтали. България е най-уютното място. Където и да ходим само тук се чувстваме прегърнати“, каза още изпълнителят в предаването „120 минути“.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/