Мир и любов след 3:0 при най-известната италианско-турска двойкa

12 June 2021
24 часа

Италиански и турски футболни фенове заляха социалните мрежи снощи със снимки и видеа от стадиона в Рим, но не с кадри от мача, а със снимки на Дилета Леота и Джан Яман .

Италианската спортна журналистка и турският актьор са сред най-известните двойки и в двете държави. Сексапилната Дилета коментира мачове от италианското Калчо, а красавецът Джан Яман се снима в нов италиански сериал и от месеци живее в Рим. Актьорът е племенник на един от собствениците на турския Гранд “ Бешикташ” и е голям фен на футбола.

Дилета и Джан, които имат общо 14 милиона последователи в социалните мрежи от цял свят, демонстрираха прекрасно настроение по време на първия мач на Европейското по футбол. Въпреки надмощието от 3 гола на италианците, спортната журналистка и актьорът показаха, че е по-важно да се наслаждаваш на красотата на играта, вместо да се поддаваш на емоцията на головете във вратата на твоя или противниковия отбор.

Виж фенските кадри на Дилета Леота и Джан Яман от откриването на Европейското по футбол.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/