Лео ди Каприо може да е "Вълкът от Уолстрийт", но в леглото бил куче

11 June 2021
24 часа онлайн
Леонардо ди Каприо СНИМКА: Ройтерс
Леонардо ди Каприо СНИМКА: Ройтерс

"Лео ди Каприо може и да е "Вълкът от Уолстрийт", но в леглото е по-скоро куче...". По този груб начин започва статия, публикувана в "Page Six", определяща сексуалните умения на звездата като трагични. Публикацията, описваща злощастните изпълнения на артиста в спалнята, е в пълен разрез с широкоразпространената му репутация на един от най-големите плейбой в Холивуд, който може да се похвали с дълъг списък от дами, включващи редица именити представителки на нежния пол, изявяващи се в шоубизнес средите.

Авторът на статията твърди, че тя отразява самата действителност, тъй като информацията, дала повод за нейното написване, всъщност идва от племенницата на актрисата Джулиан Хъф, с чиято леля се предполага, че в миналото носителят на награда "Оскар" е имал краткотрайна връзка. Момичето, чието име е Стар, постави под въпрос креватните способности на Ди Каприо в свое видео, което сподели в мрежата на TikTok. В него тя открито и без притеснение заявява, че той е ужасен под завивките.

"Леля ми е спала с него. Очевидно обаче той изобщо не се представя добре по време на полов акт", казва тийнейджърката в кадрите, които сподели като отговор на набиращо популярност предизвикателство, обикалящо платформата. 

Коментари

мхм в 07:18 на 10 Jun 2021
пиклата много ги разбира нещата, лелЯ и явно е била мега грозна и зле щом не е могла да събуди вълка ?
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/