Принц Хари: Заради травмите в детството се хвърлих в луди купони, канабис и алкохол

14 May 2021
24 часа онлайн
Музеят на мадам Тюсо премести фигурите на Хари и Меган от кралския в холивудския кът.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Музеят на мадам Тюсо премести фигурите на Хари и Меган от кралския в холивудския кът. СНИМКА: РОЙТЕРС

Баща ми е страдал, а после правеше същото с мен. Искам да прекъсна тази генетична болка, казва той

Принц Хари обясни лудите купони, употребата на канабис и алкохол, както и играта гол на билярд в Лас Вегас през младините си с “травма от детството”. Той разкритикува баща си принц Чарлз, докато говореше в подкаста Armchair Expert за психичното здраве в САЩ, съобщи в. “Дейли мейл”. Според Хари принцът на Уелс е страдал заради възпитанието на кралицата и принц Филип, а след това “се отнасяше с мен така, както са се отнасяли с него”.

“Това е много генетична болка и страдание, които се предават през поколенията, така че ние като родители трябва да направим, каквото можем, и да кажем: Знаеш ли какво, това ми се случи, но ще се погрижа да не се случи на теб. И ето ме тук, преместих цялото си семейство в САЩ, това не беше планът, но понякога трябва да вземаш решения и да поставяш семейството и психичното си здраве на първо място”, каза херцогът на Съсекс.

“Не мисля, че трябва да сочим с пръст или да обвиняваме някого, но със сигурност, когато става въпрос за родителство, ако съм изпитвал някаква форма на болка или страдание поради болката или страданието, които може би са претърпели баща ми или родителите ми, ще се погрижа да прекъсна този цикъл, за да не предам болката на моите деца”, заяви принцът, който очаква второ дете от съпругата си Меган.

Принц Хари

сравни живота си в

кралското семейство с

филма “Шоуто на Труман”

и “обитаването на зоопарк” в шокиращото си ново интервю, предаде Асошиейтед прес. “Шоуто на Труман” (1998) с Джим Кери разказва за живота на Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по телевизията чрез скрити камери, докато той се сблъсква с хора, които са наети актьори.

Херцогът на Съсекс призна, че щом навършил 20 години, искал да напусне кралското семейство заради “това, което причини на майка ми”. След развода си с Чарлз лейди Ди загина през 1997 г. на 36-годишна възраст в автомобилна катастрофа, докато беше преследвана от папараци в Париж.

Принц Хари не крие страховете си, че съпругата му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с огромното внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна.

“Не искам тази работа,

не искам да съм тук,

не искам да правя това

Вижте какво се случи с майка ми”, казва 36-годишният Хари.

В предишно свое интервю принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово в началото на 2020 г., след като е обявил плановете със съпругата му да се откажат от ролите си в монархията. Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им задължения започна миналата година заради това, което описаха като набези на британските медии и расистко отношение към херцогинята.

Принц Хари споделя още, че се чувства по-свободен, след като той и семейството му са се преместили в Калифорния. “Живеейки тук сега, мога да вдигна глава и всъщност да се почувствам различен”, споделя Хари и допълва, че може да води сина си Арчи на разходки с велосипеди. “Човек може да се разхожда, чувствайки се малко по-свободен”, казва Хари.

Херцогът на Съсекс описа как е започнал терапия, след като Меган видяла, че той е много гневен. Той разкри също, че когато започнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, за да избегнат папараците.

Междувременно музеят на мадам Тюсо премести восъчните фигури на принц Хари и жена му от кралския кът и ги постави в зоната с холивудските знаменитости.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/