Българка замесена в развода на легендарния вратар на "Реал" (Мадрид) Икер Касияс

07 May 2021
24 часа

29-годишна българка е една от причините за развода между легендарния вратар Икер Касияс и журналистката Сара Карбонеро. Тази двойка е сред най-известните в испанския футбол, за която пишат местните медии на Иберийския полуостров.

Надя Александрова е в отношения с бившия страж на "Реал" (Мадрид) още от 2019 г., казаха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“. Тв екипът научил за авантюрата между двамата от бившия на българката.

Тя работи в автомобилния бизнес, но също така е популярен инфлуенсър в инстаграм.

“Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, обяснява българката.

Българката отрича да е виновна за провала на брака на знаменития вратар и популярната журналистка Сара Карбонеро.

„Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им“, каза Надя Александрова.

Касияс и Сара обявиха раздялата си наскоро
Касияс и Сара обявиха раздялата си наскоро
Надя Александрова е в отношения с бившия страж на "Реал" (Мадрид) още от 2019 г., казаха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“.
Надя Александрова е в отношения с бившия страж на "Реал" (Мадрид) още от 2019 г., казаха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/