Васил Найденов загуби първата си любов

05 April 2021
24 часа
Людмила Котарова
Людмила Котарова

"Съболезнования на близките на Люси Котарова. Много е тъжно, че си е отишла. Хубави спомени ме свързват с нея".

Това сподели попиконата на родната естрада Васил Найденов за кончината на ученическата си любов - Людмила Котарова. 70-годишната жена си е отишла от този свят в Братислава, където от години живее. За кончината й съобщи Димо Чешмеджиев, професор по медиевистика от БАН в мрежите.

Людмила Котарова е от Ямбол, работила е дълги години към Българския културен институт в Братислава, а нейни близки разкриват, че била личен преводач на премиера Бойко Борисов по време на визитите му в Словакия.

"Бяхме телефонна любов, такива трепети, такова чудо. Доста дълго време ме държаха тези емоции, но тогава бях много срамежлив, не като сега", признава с днешна дата изпълнителят на "Спри, не си отивай".
За сърцето на красивата Люси двамата със съученика му Райко Белопитов дори се карали, но интелигентно не стигнали до бой.

"Други времена бяха, но много красиви отношения между хората съществуваха", споделя Васил Найденов. Васил Найденов

Васил Найденов

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/