Антон Хекимян се разплака в последния сутрешен блок, който води

26 February 2021
24 часа
Антон Хекимян
Антон Хекимян

Сълзи напълниха очите на Антон Хекимян на финала на "Тази сутрин" днес, когато е последният му сутрешен блок, който води.

Журналистът завърши предаването с прочувствена реч, в която обясни как професията му се прави със сърце и как Би Ти Ви винаги ще продължи да казва истината, а новините и актуалните предавания ще са все така обективни. 

Ще продължа да ставам рано сутрин и повярвайте, всеки изгрев си заслужава, каза Хекимян, който преди два месеца стана директор на новините, актуалните предавания и спорта в Би Ти Ви.

Накрая в студиото влезе продуцентът на сутрешния блок Петър Томов и започна да разказва как от 17 години Хекимян работи сутрин, обед и вечер в телевизията и как очевидно е носил маршалски жезъл в раницата си. Слушайки го, очите на журналиста се напълниха със сълзи.

"За първи път си позволявам да си насълзя очите", каза Хекимян в ефира, докато колегите му от сутрешния блок се появиха на заден план с маски, за да му пожелаят на добър час. Същевременно той обясни, че не се разделя с екрана, тъй като ще води част от предизборните студиа, както и изборния ден на 4 април.

Новите водещи на "Тази сутрин" - Биляна Гавазова и Златимир Йочев, поемат предаването от понеделник, 1 март. То ще започва с час по-рано - от 6 ч.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/