Юлиан Вергов загубен в Сплит

18 February 2021
24 часа
Вергов в Хърватия
Вергов в Хърватия

“Загубен в Сплит” - с този надпис към своя закачлива снимка Юлиан Вергов уведоми последователите си в инстаграм, че е на зимна разходка в хърватския град. На снимката актьорът е с дебело пухено яке, от чиито предни джобове излизат високите и остри токчета на чифт женски обувки. Намекът по-скоро не е за туристическия му интерес към Хърватия, а за предстоящия сериал “Отдел “Издирване”, в който Вергов е в главната роля. В живота на героя му мистериозно се вмъква високоплатена хърватска компаньонка, изиграна от актрисата Ива Михалич. Впрочем част от българския сериал, който тръгва от 26 февруари по Нова тв, е заснета именно в Хърватия.

През новия пролетен тв сезон Вергов доста често ще присъства на екрана на Нова тв, защото освен в сериала от 22 февруари той ще е и жури в музикалното шоу “Като две капки вода” заедно с Хилда Казасян и Фънки.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.