Изгониха Брус Уилис от аптека, бил без маска

13 January 2021
24 часа онлайн
Снимката на разхождащия се без маска Брус Уилис бързо обиколи социалните мрежи и той попадна под обстрела на много хора.
Снимката на разхождащия се без маска Брус Уилис бързо обиколи социалните мрежи и той попадна под обстрела на много хора.

Звездата на „Умирай трудно“ Брус Уилис е бил накаран да напусне аптека в Лос Анджелис след като клиенти са съобщили, че той е без маска срещу коронавируса.

 Той бил помолен да напусне аптеката Rite Aid в понеделник. Брус се разхождал покрай рафтовете без маска, подтиквайки недоволните купувачи да го докладват на шефовете. Когато една от служителките се доближила до него, за да го помоли да покрие лицето си с шала, който носел на врата си, той я погледнал раздразнен и напуснал аптеката без да купи нищо.

Снимката на разхождащия се без маска Уилис бързо обиколи социалните мрежи и той попадна под обстрела на много хора, включително и знаменитости, които го обвиниха, че не спазва правилата в момент, в който случаите срещу коронавируса в Лос Анджелис се увеличават, пиша Bg voice.

Отказът на Брус Уилис да носи маска е изненадващ, защото самият той и цялото му семейство бяха от хората, които публично призоваваха да се спазват мерките по време на пандемията.

През октомври съпругата му Ема Хеминг Уилис сподели снимка, на която са тя, Брус и трите им дъщери, с маски. През юли тя се обърна към тези, които са срещу носенето на маски. „Аз нося маска, за да запазя себе си, семейството си и теб. Да, отегчително е, но дали има други варианти? Не са много“.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.