Съпругът на Гал Гадот тренира повече, откакто тя играе Жената чудо

10 January 2021
24 часа онлайн
Гал Гадот СНИМКА: РОЙТЕРС
Гал Гадот СНИМКА: РОЙТЕРС

Израелската актриса Гал Гадот разкри, че откакто играе едноименната супергероиня във филмите "Жената чудо" и "Жената чудо 1984", съпругът й е започнал да тренира повече, съобщи Контактмюзик.

Тридесет и пет годишната Гадот не пести похвалите за мъжа си Ярон Варсано, от брака си с когото има две дъщери - 9-годишната Алма и 3-годишната Мая, споделяйки, че изключително много разчита на подкрепата му, предава БТА.

Гал Гадот обаче не пропуска да се пошегува, че единственото нещо, което се е променило в брака им е, че съпругът й е засилил тренировките, за да бъде в по-добра форма.

"Мъжът ми е супер щастлив и се гордее, че е женен за Жената чудо. Той е най-големият ми фен, удивителен е, най-добрият. Единственото, което се промени е, че Ярон започна да тренира повече, защото аз станах толкова силна", споделя Гадот в интервю за сп. "Хелоу!"

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.