Новите футболни гаджета

29 December 2020
Алексей Гилтяй

Пандемията прецака златотърсачките

Пандемията от коронавирус обърка любовния живот на футболистите. През 2020 г. почти нямаше нощен живот, дискотеки, купони и нови запознанства. Играчите бяха принудени да си стоят вкъщи с гаджета и приятелки. Някои от връзките издържаха на теста, други - не. Златотърсачките бяха блокирани от мерките и трудно намираха път към набелязаните цели. Общуването ставаше предимно по интернет, но въпреки това нови футболни гаджета в Първа лига и големите европейски първенства не липсват. "България Днес" ви представя 11 свежи попълнения сред футболните половинки.



Соу и Габи най-атрактивни

Звездата на ЦСКА Али Соу и приятелката му Габриела са може би най-атрактивната двойка в Първа лига. Тяхната връзка излезе наяве в началото на тази година. Габи е само на 19, но това не й пречи редовно да се съблича за еротични фотосесии. Палавата българка и гамбиецът са неразделни и нищо чудно скоро отношенията им да се задълбочат още повече. Двамата пуснаха серия от провокативни снимки от почивката си по родното Черноморие, на една от които Соу е хванал разголеното дупе на Габи.

Антовица е отличничка

Вальо Антов и Ивана

Вальо Антов и Ивана

"Антов разпуска с Антовица!" Това казва новата приятелка на защитника на ЦСКА Валентин Антов - Ивана, която разкри горещи кадри от почивката им на Слънчев бряг през лятото. Учудващо за футболна половинка тя е отличничка и е студентка в един от най-престижните университети в света - английския Кеймбридж. Те купонясваха по морето заедно с бившия защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски и неговата приятелка Анастасия. А връзката с Ивана се отразява положително на Антов, който вече е желан от отбори като "Рома" и "Арсенал".




Вратар гушка модел

Даниел и Вероника

Даниел и Вероника

Вратарят на новака в Първа лига ЦСКА 1948 показа зашеметяващо гадже. Младежкият национал Даниел Наумов се гушка с инфлуенсърката Вероника Иванова. Тя е популярен инстаграм модел и радва редовно феновете си с разголени фотосесии. Двамата с Даниел са заедно още от миналата година, но връзката им доби популярност през тази. Двамата се сближават още повече по време на изолацията и връзката им укрепва все повече. "Да бъда с теб всеки ден... Нищо повече не ми трябва", обрисува отношенията им Вероника.




Французойка на "Армията"

Вион и Натали

Вион и Натали

На "Армията" вече се гордеят и с французойка сред футболните половинки. През това лято в ЦСКА пристигна защитникът Тибо Вион, чиято приятелка се казва Натали и е изключително красива. Двамата са женени от три години, като за това кратко време са успели да направят и две деца. Натали се гордее с екзотична хубост - тя има шоколадов загар на кожата, който се дължи на етиопските й корени. Двамата с Вион се женят през 2017 г. на пищна церемония във Франция край брега на морето.




Кедира заби звезда на "Челси"

Кедира и Мелани
Кедира и Мелани

Халфът на "Ювентус" заби колежка. Става въпрос за футболистката на "Челси" Мелани Леуполц. Двамата са се запознали още през миналата година, но през тази връзката им е разкрита от клюкарските списания. Двамата засега не са се появявали публично заедно и отношенията им остават енигма за широката общественост. Мелани е една от най-красивите футболистки и е със седем години по-малка от 33-годишния Кедира. Преди това той имаше връзка с модела Лена Герке, но тя вече има дете от друг мъж.




Нойер с 15 години по-млада

Нойер и Аника

Нойер и Аника

Вратар №1 за изминаващата година Мануел Нойер си хвана младо гадже. Стражът на еврошампиона "Байерн" излиза с 19-годишната блондинка Аника. Тя е състезателка по хандбал с неособено успешна кариера. Връзката между тях започна през пролетта, само няколко месеца след развода със съпругата си. Любопитното е, че Аника на външен вид изключително прилича на бившата жена на вратаря. Нойер крие ревниво новата си връзка и не се появява публично с Аника. Вратарят винаги е крил личния си живот, но сега го прави още по-усилено и все още не е хванат заедно с новото гадже.




Забъркват Златан с журналистка

Златан и Дилета Леота
Златан и Дилета Леота

Голямата звезда на "Милан" бе забъркан с популярната в Италия журналистка Дилета Леота. Сексапилната блондинка записа рекламен клип с Ибра и оттам тръгнаха слуховете. Двамата се сближили, а след това били забелязани заедно на романтична вечеря. Златан е заедно със съпругата си Хелена още от началото на кариерата си. Тя е с 11 години по-голяма от шведа и вече наближава 50-те. От своя страна Дилета отрича аферата с шведа. "Зa мeн e нeприeмливo жeнa дa бъдe c жeнeн мъж - коментира блондинката. - Aз нe бих иcкaлa дa cъм в тaзи cитуaция и зaтoвa нe бих cи пoзвoлилa дa прeкрaчa грaницaтa."




Джейми Реднап смени Луис

Реднап и Фрида
Реднап и Фрида

Бившият английски национал Джейми Реднап също има нова тръпка. Това е шведският модел Фрида Андерсон-Лури. Двамата вече не се крият и на няколко пъти бяха забелязвани заедно из улиците на Лондон. Това е първата сериозна връзка на ексиграча на "Ливърпул" след раздялата със съпругата му Луис, която още носи неговата фамилия и двамата са в отлични отношения. Шведката Фрида изглежда страхотно, въпреки че вече е майка на четири деца. Тя е бивша съпрута на американски магнат и със състояние от 80 млн. паунда.



Висшата лига завижда на Силва

Инес Томас

Инес Томас

Португалският халф на "Манчестър Сити" Бернардо Силва попадна в обятията на красивата си сънародничка Инес Томас. Тя е модел и една от най-сексапилните нови половинки в английската Висша лига. В продължение на около две години една от звездите на Пеп Гуардиола нямаше официална приятелка след раздялата си с Алисия Верандо. Той потвърди, че отново е срещнал любовта в лицето на португалския модел Инес Томас. Двамата засега не разкриват подробности за връзката си, но вече не я крият от публиката.




Силиконка за треньор

Киров и Делаида
Киров и Делаида

Не само футболистите могат да си хващат силиконови сексбомби! Доказа го бившият треньор на "Дунав" Людмил Киров, който впечатли с гаджето си Делаида. Напомпаната мацка не пропускаше мачовете в Русе, а впоследствие разкри връзката си с треньора. Палавата Делаида има не една корекция по тялото си, включително и на устните си. Тя бе опората на Киров по време на работата му в "Дунав", но в крайна сметка отборът бе застигнат от финансови проблеми и прекрати участието си в Първа лига. Въпреки това връзката между Киров и Делаида продължи.




Неймар хвана певица

Неймар и Габили

Неймар и Габили

Бразилската звезда Неймар си хвана певица през тази година. Нападателят на ПСЖ често сменя жените, но не разкрива почти нищо от личния си живот. Предполагаемата му нова любов е популярната в Бразилия певица Габили. Според местните медии връзката им е започнала в началото на годината. Неймар пръв бил влязъл в контакт с нея чрез една от социалните мрежи. Слуховете се засилиха, след като Габили се показа на снимки от Париж, където Ней живее и играе. Според информациите двамата не са лудо влюбени и ангажирани един към друг и поддържат "отворена връзка".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/