Италианец измина 400 км, за да се успокои след скандал със съпругата си

02 December 2020
24 часа

Италианската полиция откри мъж, който измина близо 400 километра за повече от седмица, за да се успокои след скандал със съпругата си, предаде ДПА.

Той бил спрян от полицейски патрул в ранните часове в понеделник край гр.Фано, в централната част на Италия. Мъжът бил изтощен и премръзнал, каза Антонио Скуанчи от местната полиция.

Мъжът разказал на полицаите, че напуснал дома си в района на Комо на 22 ноември и взел влак до Милано. Оттам тръгнал пеша към Пулия, в южната част на страната, съобщи БТА.

Град Фано, където бил спрян от властите, е на 379 километра от централната гара в Милано. Според "Гугъл Мапс" пътешествието му пеша отнема 79 часа, без спиране за почивка.

Властите настанили мъжа в хотел и се свързали със съпругата му, която дошла да го прибере.

Скуанчи отрече медийни съобщения, че клетият италианец бил глобен за нарушаване на вечерния час от 22 часа до 5 часа, въведен в страната заради пандемията.

"Преценяваме ситуацията, но до момента глоба не е налагана", каза полицейският представител.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/