Риана заряза гаджето милиардер и тръгна с рапъра ASAP Rocky

02 December 2020
24 часа онлайн
Риана СНИМКА: Инстаграм
Риана СНИМКА: Инстаграм

Дългогодишното приятелство между родената в Барбадос певица Риана и рапъра от САЩ Ей Ес Ей Пи Роки (ASAP Rocky) изглежда е прераснало в любов, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Изпълнителите, и двамата 32-годишни, са потвърдили връзката си, след като през уикенда са били забелязани на интимна вечеря в "Биатрис ин" в Ню Йорк, предава БТА.

За предполагаем романс между Риана и Ей Ес Ей Пи Роки, истинското име на когото е Раким Майърс, се заговори в началото на годината, но източник от обкръжението на певицата тогава заяви, че тя е необвързана след раздялата си с Хасан Джамийл. Връзката на Риана с милиардера продължи три години.

Ей Ес Ей Пи Роки (ASAP Rocky) СНИМКА: Инстаграм
Ей Ес Ей Пи Роки (ASAP Rocky) СНИМКА: Инстаграм

През юли певицата включи рапъра в кампанията за козметичния си бранд "Скин Фенти". Риана и Ей Ес Ей Пи Роки дадоха няколко съвместни интервюта, за да промотират сътрудничеството си.

Певицата и рапърът са приятели от доста време. Ей Ес Ей Пи Роки беше подгряващ изпълнител на концертите на Риана в САЩ от световното й турне "Diamonds World Tour" през 2013 г. Рапърът фигурира и в парчето й "Cockiness". През 2018 г. двамата бяха забелязани заедно на модно шоу на "Луи Вюитон" в Париж, припомня изданието.

Сред предишните завоевания на Ей Ес Ей Пи Роки е супермоделът Кендъл Дженър.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.