Валери Божинов пак пя в колата си - дует на Софи Маринова и Константин (Видео)

17 November 2020
24 часа

Футболистът Валери Божинов, който преди няколко години пусна видео от колата си, как прави "кавър" на песента "Трепни" на сръбската изпълнитека Цеца, сега избра да направи нещо подобно, но заложи на българското. Той отново се засне в автомобила си, докато слуша дуета на Софи Маринова и Константин "Проблем".

Чрез липсинг той повтаря думите на Маринова: "Ти, мъж на много жени". След това посочва себе си с показалец и казва: "Аз, не". "Специалистът по жени", продължава с липсинга футболиста и поглеждайки към камерата отново казва "не".

Видео: Инстаграм на Валери Божинов

"Най-големият", написа Константин под видеото на Божинов. "Топа на топаа дон Коции бамбинааа", отвърна му той. Бившата половинка на футболиста Николта Лозанова също коментира клипа с шеговитите думи: "Не ти се отразява добре карантината".

Този път, за разлика от изпълнението на "Трепни", Божинов не отправя поздрави нито към Тони Найка, нито Веско Капитанчето, нито към Иконата, нито към някой друг.  

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.