Андреа и Кубрат Пулев пак заедно?

17 November 2020
24 часа
Андреа и Кубрат Пулев имаха дългогодишна връзка.

СНИМКА: АРХИВ
Андреа и Кубрат Пулев имаха дългогодишна връзка. СНИМКА: АРХИВ

Кубрат Пулев и Андреа може би пак са заедно. Тази клюка тръгна в социалните мрежи след рекламна фотосесия, за която двамата позират заедно. На една от снимките фолкпевицата е прегърнала бившия си любим, а кадрите са направени в царския дворец “Врана”.

Андреа публикува въпросните снимки в профилите си в социалните мрежи и постовете ѝ бяха залети от стотици коментари. Получи както поздравления, така и упреци, че пак се е събрала с Кубрат Пулев. Самата певица обаче отказа официално да каже дали наистина любовта между двамата отново е пламнала, или са застанали един до друг само заради рекламата.

Кобрата трябва да се изправи на 12 декември в боксов мач срещу британеца Антъни Джошуа за четири от петте световни титли в тежката категория. Засега се смята, че мачът ще е в “О2 арена” в Лондон, но до последния момент са възможни промени, защото на този етап във Великобритания спортните състезания се провеждат без зрители. Алтернативите са мачът да бъде някъде в Арабския свят или в Макао.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.