Кубрат Пулев: Не отивам в Лондон като турист, толкова съм здрав, че мога да заместя снегорин

20 October 2020
24 часа

Не отивам в Лондон, като турист, не ми е толкова интересна дестинация, отивам за победата. Така Кубрат Пулев коментира пред Би Ти Ви предстоящия си мач със световния шампион Антъни Джошуа на 12 декември в зала 02.

"Не би трябвало заради коронавируса мача да бъде отменен. Има си начин, по който да се организира двубоя при необходимите мерки", заяви Пулев. "Не е въпросът кой ще пусне една новина първи. Да си играем на социални мрежи... караха ме да изтрия публикацията, но аз се правех, че не разбирам. 12.12.2020 г. си остава като дата", каза още Кобрата.

Фалшив профил в Туитър разпространена новината, че българинът е получил контузия в ръката и няма да се изправи срещу Антъни Джошуа. Като във фалшивата публикация дори се споменава, че вече са стартирали преговори с втория претендент - Чарлс Мартин. "Нямам представа от къде идват фалшивите новини, а те са много. Кубрат Пулев никога не е бил толкова здрав и толкова мощен! Дори след малко мога да заместя някой снегорин. Ако това са някакви игри техни, не ме интересува. Като е нещо фалшиво, дори не обръщам внимание. Следвам своя път, гоня своя връх, който трябва да покоря. Такива публикация не ми влияят, не им обръщам вниманиe, каза още Пулев.

Кобрата коментира и обвиненията, че е расист, заради шегата, която си позволи спрямо Антъни Джошуа. Когато бе попитан за силните страни на съперника си за световната титла, той постави на първо място неговият удар. "Друго, има по-хубав тен от мен", с усмивка добави Кобрата.

"Подтекстът на моите думи е, че се чудех да кажа нещо, с което той ме превъзхожда. Аз казах това за "тена", за да има нещо, с което той уж да ме превъзхожда. Съжалявам, че така е излязло", каза Кобрата. " Аз имам много приятели цветнокожи. Аз не деля хората. Аз съм българин. Това, че някой си го тълкува по някакъв начин...", каза още Кобрата. В световен мащаб търсят начин да ме дискредитират, да ме смачкат, каза още той.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/