Мария Игнатова: Ивайло е голямата ми любов

22 September 2020
24 часа
Мария Игнатова отиде с Ивайло Нойзи Цветков на рождения ден на Кремена Халваджиян.

СНИМКА: ONCE UPON A TIME
Мария Игнатова отиде с Ивайло Нойзи Цветков на рождения ден на Кремена Халваджиян. СНИМКА: ONCE UPON A TIME

Мария Игнатова направи дебюта си като водеща на “Папараци” по Би Ти Ви и в първия си ефир направи много лично признание: “Ивайло е голямата ми любов”. Мария не уточни, че става въпрос за философа и анализатор Ивайло Цветков- Нойзи, но не е тайна, че двамата са заедно от началото на годината.

Бившата господарка на ефира измести Венета Райкова и седна на стола ѝ като новото лице на шоуто. В “Папараци” гост на Мария Игнатова в неделя вечерта беше Андрей Арнаудов, който заедно с Иван Христов са продуценти на предаването. Мария и Андрей трябваше да отговорят в ефир на 20 еднакви въпроса и един от тях бе коя е голямата им любов. Именно тогава водещата каза: “Ивайло”, без обаче да разкрива повече подробности.

Игнатова имаше близо 10-годишна връзка с Димитър Рачков, но пътищата им се разделиха и сега всеки е с нова любов. През юли и двамата за първи път показаха официално половинките си по време на партито за рождения ден на Кремена Халваджиян. От началото на годината Димитър Рачков живее с участничката в конкурса “Мис Плеймейт 2017” Анита Димитрова, която работи като модел.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.