Бекенбауер на 75 г.: В един момент тялото ми започна да стачкува

11 September 2020
24 часа
Франц Бекенбауер
Франц Бекенбауер

В един момент тялото ми започна да стачкува.

Това казва в интервю за “Билд” легендата на германския и световния футбол Франц Бекенбауер. Днес бившият защитник, известен с прякора Кайзера, навършва 75 г. Заради здравословното си състояние Бекенбауер не бе говорил пред медии от няколко години.

През 2016-а и 2017-а Кайзер Франц претърпя 2 сърдечни операции, при които му бяха поставени няколко байпаса.

Миналата година той получи очен инфаркт и вследствие на това почти не вижда с дясното си око. Освен това Бекенбауер претърпя смяна на става и имаше проблем с ахилеса.

“Чувствам се според обстоятелствата. Последните години бяха доста трудни. Вече не пия алкохол. Движа се, но без голямо натоварване. Надявам се Господ да ми даде още години живот”, казва Кайзера.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/