Григор: Нямах право да крия, че съм болен (Видео)

08 August 2020
24 часа
Григор Димитров
Григор Димитров

Нямах право да крия, че съм болен. Искам хората да знаят, че могат да се пазят и как да го правят.

Това сподели Григор Димитров в поредното интервю след завръшането си на корта. Българската звезда в тениса изкара коронавируса.

"Представях си как се чувстват хората, които са били в контакт с мен. Трябваше да поема някаква отговорност. Ако не бях го направил, това щеше да ми тежи до края на живота ми. Ние се спортисти на най-високо равнище, но всъщност сме и хора като всички останали. Аз изкарах тежко вируса, цял месец не излизах от вкъщи, нямах вкус, нямах обоняние. Но не се скрих и разказах всичко. Винаги съм бил открит и честен. Видях как в подобна тежка ситуация човек търси начин да оцелее. Никак не бе лесно 3 седмици да съм сам. Добре е около себе си да имаш правилните хора, на които да разчиташ. Аз не пропускам да благодаря на теи, които ми помагат. Уча се да ценя простите неща в живота. Но никога не съм се чувствал толкова ограничен откъм емоции. Цял живот съм се опитвал да поддържам тялото си в най-добра форма. В последно време имам усещането, че нещата се подобряват", казва Димитров.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/