Роналдо си купи кола за 9,5 млн. евро, само 10 са в света

02 August 2020
24 часа
Снимка: инстаграм на Кристиано Роналдо
Снимка: инстаграм на Кристиано Роналдо

Звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо явно няма насита в страстта си да притежава лъскави автомобили. А новото попълнение в колекцията на португалския нападател е нещо наистина специално.

Италианският вестник "Кориере дела сера" съобщава, че 5-кратният футболст номер 1 в света се е сдобил с Bugatti Centodieci.

Возилото струва внушителните 9,5 млн. евро. Мощността му е 1600 конски сили. Производството на модела е лимитирано до 10 броя.

Автомобилът ще бъде направен според всички изисквания на Кристиано. Той ще му бъде доставен в началото на следващата година.

Колата ще се впише чудесно в автопарка на Роналдо, в който има  Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse (1200 коня) и Bugatti Chiron (1500 коня).

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/