Камбуров: Дадох отрицателен тест. Вирусът хем е като грип, хем не е

30 July 2020
Константин Ботушаров

Дадох отрицателен тест за коронавирус. Утре ще пътувам за София и там треньорският щаб на новия ми отбор ЦСКА 1948 ще прецени как ще стартирам подготовката.

Това сподели пред "24 часа" най-добрият голмайстор в българския футболен елит през този век и №2 в историята въобще Мартин Камбуров. 39-годишният нападател даде положителна проба за COVID-19 в средата на месеца, но вече е възстановен.

"Известно време имах малко температура. Не мога да опиша точно този вирус. Хем е като грип, хем не е. Като гледам не му се вижда краят. Едни оздравяват, други се разболяват. Явно ще трябва да свикваме да живеем с този вирус и ситуацията, която създава", каза още Камбуров.

Той се надява бързо да се върне във форма, тъй като началото на новия сезон наближава. В него ЦСКА 1948 ще дебютира в най-високото ниво на футбола ни. Камбуров пък ще продължи да преследва рекорда на Петър Жеков от 253 гола.

Попаденията на Мартин, чието майсторство и футболно дълголетие, го доближиха до легендата на ЦСКА и "Берое", са 237.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/