Как Камен Воденичаров хвърли пъпа на дъщерята на Милен Цветков в Ню Йорк

01 May 2020
Симона Димитрова
Милен Цветков заедно с Мира Добрева и Камен Воденичаров при Иван и Андрей.
Милен Цветков заедно с Мира Добрева и Камен Воденичаров при Иван и Андрей.

Цветков изгражда специална връзка с баща си, губи майка си като дете

След Голямата закуска пита Франсоа Митеран защо комунистите са толкова тъпи и всички настръхват

Загубата на Милен е ужасна, но най-тежка е тя за двете му деца - Калина и 8-годишния Боян, които той обожаваше.

Всички негови колеги са свидетели, че той бил изключително добър баща. Обичал да ги води навсякъде - от морето с кемпера до планината на поход или ски.

Учеше ги преди всичко да бъдат истински хора,

разбира се, типично в свой стил.

Най-емоционалният ден в живота му е раждането на първородната му дъщеря Калина.

Най-вълнуващият ден в живота му е раждането на дъщеря му Калина.
Най-вълнуващият ден в живота му е раждането на дъщеря му Калина.

"Това се случи през 1996 или 1997 г. - споделя пред "168 часа" актьорът и близък приятел на Милен Камен Воденичаров. - Беше много емоционално. Аз трябваше да пътувам за Щатите и той ми даде пъпа на Калина и ме помоли да го хвърля някъде в Ню Йорк. Когато пристигнах, отидох в Сентрал парк и го оставих сред цветята до езерото. Звъннах му от телефоните с монети и му казах, че дъщеря му вече е нюйоркчанка по хвърлен пъп."

Интересното е, че Милен Цветков

имал странен похват за възпитанието на децата си,

но той имал ефект.

"Казваше, че никога не показва слабост пред тях - споделя пред "168 часа" приятелят му и водещ на "Плюс Минус" Кузман Илиев. - Спомням си една история с дъщеря му, която тогава била дете. Отишли на море и той й казал да не ходи на определени места надалеч. Но тя като всяко малко дете отишла на 300-400 м от него. Той умирал от страх и напрежение, но не помръднал от мястото си. Калина се върнала уплашена и разбрала, че повече така не трябва да прави."

Всъщност метода на възпитание заимствал от собствения си баща, с когото имал специална връзка, защото бил отгледан само от него. Майка му починала, когато бил малък, и едва я помнел.

Защо Милен избягал от вкъщи като малък, на какво го научил баща му, защо са му отнемали книжката, както и как с Камен Воденичаров влизали в дискотеката на Японския хотел и как всички млъкват, когато в Софийския университет пита Митеран защо комунистите са тъпи, четете тук.

 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/