"Микролино" за двама души и домашен любимец

27 January 2020
Георги Милков

Това е “Микролино”. Не е никаква новина за Швейцария, където за първи път го пуснаха в продажба още през 2018 г. Електромобилът може да достигне скорост от 90 км/ч, което го прави подходящ и за междуградски път, но не върви да го подкарате от София по магистрала “Тракия”, защото ще му свърши батерията някъде преди Пловдив. Зарежда се лесно в електрическата мрежа, бодвате го в контакта като смартфон. Тоест, ще трябва да спрете в Пазарджик и да го “чарджвате” за час-два, после да продължите пътя си. Ако сте тръгнали с него към морето, по-добре е да хванете подбалканския път и да си спомните за всички роднини, приятели и познати, при които може да се отбиете за малко ?? Този симпатичен електрокар побира 2-ма души и домашен любимец (куче среден размер, котка, игуана...). Ако любимецът ви е пони, паун или дори каракачанска овчарка, тогава няма да ви е много удобно. Но багажникът е 300 литра, което е изненадващо добра новина за тази сапунерка, идеална за градски условия. Освен всичко друго, в Швейцария “Микролино” може да се кара и без шофьорска книжка.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/