Най-татуираното семейство на Земята пред обектива на една българка

11 August 2020
Георги Милков

Те обичат да висят на куки и да спасяват изоставени домашни любимци. Габриела и Виктор Пералта са рекордьори на Гинес за семейна двойка с най-много модификации на тялото. Той е роден в Уругвай, а тя – в Аржентина. Женени са от 2008 г., но живеят заедно много по-отдавна. Въпреки че мнозина ги намират странни на външен вид, в личния си живот Габриела и Виктор не се различават много от обикновените брачни двойки.

С такова впечатление остава и българката

Елица Николова, която

прекарва известно време с тях,

запечатвайки ежедневието им

в поредица от любопитни кадри.

Семейство Пералта никога не са глобявани от полицай, защото виждайки ги, органите на реда предпочитат да се снимат с тях, отколкото да ги проверяват.

Семейство Пералта никога не са глобявани от полицай, защото виждайки ги, органите на реда предпочитат да се снимат с тях, отколкото да ги проверяват.

В Латинска Америка семейство Пералта са истински звезди. Особено след като една от най-гледаните тв програми им посвещава филм като носители на световния рекорд на Гинес за семейна двойка с най-много модификации на тялото - общо 77 по онова време. Днес са повече. Телата на двамата партньори са претърпели всевъзможни промени – от баналните татуировки и разширители в ушите през пиърсинг, импланти и скарификация до операция за раздвояване на езика, на която Виктор се е подложил.
Елица Николова, която от години е посветена на търсенето и фотографирането на интересни индивиди, ги вижда за пръв път по аржентинската телевизия. Решава да се свърже с тях и да ги убеди да й позират в една дълга фотосесия, посветена на

нормалния живот на

„ненормалниците“ Пералта. 

Да се стигне до „най-модифицираното“ семейство на планетата се оказва не толкова сложна задача. След кратко ровене в интернет Елица попада на профила на Виктор във фейсбук. Както ще се окаже по-късно Габриела въобще не ползва компютър и цялата работа по популяризирането на дейността им в мрежата е поета от г-н Пералта.
„Свързах се с Виктор. Беше много любезен и любопитен. Особено като разбра, че съм българка. Каза, че не познавал никого от България. Показах му няколко снимки на нестинари и това определено много го въодушеви“, разказва Елица Николова. 

Виктор и Габриела обичат да се забавляват като правят екстравагантно шоу пред публика, в което и двамата летят във въздуха окачени с куки, забити в кожата на гърба им.  Виктор и Габи правят шоу, което са нарекли Suspention. Тялото се издига във въздуха и виси закрепено с помощта на куки, забити в кожата на гърба.

Виктор и Габи правят шоу, което са нарекли Suspention. Тялото се издига във въздуха и виси закрепено с помощта на куки, забити в кожата на гърба.
Това довежда тях и зрителите до екстаз. Естествено е такива хора да се заинтригуват от снимки на хора от далечна страна, стъпващи с боси крака в пламтящи въглени. Така

нестинарските снимки на

Елица ѝ спечелват покана за гости

у семейство Пералта.

Българката започва да излиза често с двамата татуирани съпрузи на ресторант или за по питие. Те я канят със себе си и на едно сакрално пътуване до Уругвай, чиято цел е Виктор да срещне баща си, с когото не са се виждали от години.

Виктор и Габи обожават да привличат вниманието на обикновените хора и никога не отказват на случаен минувач да се снима с тях. Или пък да пипне имплантите им, ако е от по-смелите любопитковци. Макар да кара като луд, Виктор никога не е глобяван от полицай, защото, спирайки го, униформените предпочитат да се снимат с него, вместо да го санкционират. Пералта обичат да бъдат център на вниманието. Според Елица това ги прави щастливи. Двамата са посветили живота си на две неща – да разпространяват манията си сред други желаещи и да спасяват изоставени домашни любимци. За първата цел имат две студия за татуировки в Аржентина, а за втората ползват дома си.  Виктор обича да си играе с котките, които двамата с Габи са прибрали от улицата.

Виктор обича да си играе с котките, които двамата с Габи са прибрали от улицата.

„Да спиш у тях не е лесна работа, защото спасени от улицата котки щъкат навсякъде. Дворът им пък е приют за кучета от какви ли не породи и кръстоски. Те наистина обичат животните и наричат цялата тази менажерия галено „дечицата ни“, разказва Елица.

Според нея, макар и хора със странен и екзотичен облик, сем. Пералта в личния си живот са като всяка друга двойка. Тя властва в кухнята, докато той сърфира из нета. Но си личи, че между тях има истинска любовна история. Поразителният им външен вид и фактът, че приличат повече на инопланетяни, не им пречи да се обичат, да спорят и да се наслаждават на времето си заедно. Точно както всички останали конвенционални семейства на Земята.  Най-впечатляващото в ежедневния живот на рекордьорите на Гинес е тяхната любовна история.

Най-впечатляващото в ежедневния живот на рекордьорите на Гинес е тяхната любовна история.
Елица Николова е завършила физика и химия, но нейната голяма страст е фотографията. Преди години решава да замине за Аржентина, установява се да живее в Буенос Айрес и учи фотожурналистика там. Постоянно открива важни и вълнуващи неща, които се опитва да сподели през своя поглед и обектив.
Елица Николова е завършила физика и химия, но нейната голяма страст е фотографията. Преди години решава да замине за Аржентина, установява се да живее в Буенос Айрес и учи фотожурналистика там. Постоянно открива важни и вълнуващи неща, които се опитва да сподели през своя поглед и обектив.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/