е-Лула за индивидуалисти

05 November 2019
MenTrend.bg онлайн

Сигурно сте виждали много хора да пушат електронни цигари. Те са доста повече от тези, които през 50-те години на миналия век използваха лули. Голям брой пушачи минаха към електронни или бездимни устройства, с които пазарът бе залят през последните години. Някои от тях с тайната надежда, че инхалирането на никотинови изпарения ще им помогне да откажат класическия тютюн и в същото време ще гарантират на белите си дробове безкатранено бъдеще.

Любителите на лули обаче останаха извън тази тенденция. Вероятно защото като процент клиентела представляват твърде незначителна част от пазара. А масовото производство не зачита индивидуалистите.

Дизайнерът Сирил Дюран обаче е решен да върне правдата на Земята, създавайки този божествен модел на електронна лула. Технологията е същата, както и никотиновата течност. Просто чувството е друго. Има и още нещо. Не бива да забравяте да зареждате батерията.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/