Демонбели - като дъмбели, но с демонско излъчване

04 August 2020
MenTrend.bg онлайн

Кой е бащата на дъмбелите никога няма да стане ясно. Най-ранните записки по темата са още от гръцката античност и спартанските лагери. Но историята много ясно е записала името на бащата на демонбелите. Това е бившият морски пехотенец от американската армия Райън Уйлямс. След като се пенсионира, Уйлямс се отдава на съчетанието на спорт и изкуство и така човечеството се сдобива с дъмбели, оформени като демони и по тази причина наречени още демонбели.

За разлика от обикновените скучни и досадни тежести за вдигане демонбелите са проектирани с фантазия и затова са оригинални и ергономични, оформени ръчно. Правят се на едно място в света, засега - Сан Диего, Калифорния, но могат да се поръчат по интернет. Предлаганите артикули са с различен дизайн и тегло, според личните демонични пристрастия и физически възможности на клиента. Демонбелите имат специална антикорозионна защита.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/