Роботизиран барман не бави поръчките

08 August 2021
MenTrend.bg онлайн

Времето, загубено в процеса на чакане на бармана да привърши приготвянето на нечия чужда напитка, за да обърне внимание на нашата поръчка, е сигурно най-трагично пропиляната част от човешкото житие. Този копнеж е вдъхновил създателите на машината за коктейли Bartendro, която е в състояние да миксира напитки по един изключително прецизен начин и с доста впечатляващо темпо.

Тази инсталация от помпи, електроника и тръби, която ефективно трансфузира така ценните за човешкия организъм субстнанции, е не просто роботизиран барман, а цяла мандра, но не за млеко- а за алкохолопитаещи. От там и името, което и дадохме на български – бармандра.

Освен всичко друго бармандрата е и достатъчно мобилна. Лесно преносима е и може да бъде поставена там, където е нужна, за да служи на хората без оплакване и забавяне, сервирайки напитки до ранните часове. А също и за автърпартито.

Поръчката на желаната напитката може да бъде и дигитализирана. Използвате вашия смартфон или таблет, за да се свържете към софтуер с отворен код, чрез WiFi връзка, а чрез контролния панел на бармандрата се извършва строга персонификация и приготвяне на специално избраната от вас напитка.

Това звучи страхотно, но има и друг интересен факт за бармандрата: разработчиците на софтуера са заинтересовани в производството на уеб сайт, който собствениците на Bartendro могат да използват, за да споделят своите творения, както и най-популярните смеси и напитки, създадени от потребителите.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/