Представиха безжична мишка с „безкрайна“ батерия

10 July 2024
MenTrend.bg онлайн
Снимката е илюстративна. КАДЪР: freepik
Снимката е илюстративна. КАДЪР: freepik

Logitech пусна безжичната мишка G309 Lightspeed за $80, която може да работи „безкрайно" благодарение на специална подложка с безжично зареждане.

Животът на батерията на компютърната мишка е между 300 и 600 часа според вида зареждане. Тя поддържа и технология за безжично зареждане.

Основната характеристика на този модел е, че когато се използва с подложка за мишка Logitech G Powerplay на цена от $120, мишката няма нужда от батерия.

G309 Lightspeed разполага с оптичен сензор Hero 25K и хибридни оптично-механични микропревключватели Lightforce за по-добра работа. 

Размерите на G309 Lightspeed са 120х64х39 мм, теглото - 68 грама, а с АА батерия - 86 грама. Мишката вече се продава на някои пазари.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/