Пол Мескал и Педро Паскал превземат арената в първия епичен трейлър на "Гладиатор 2"

09 July 2024
MenTrend.bg
Педро Паскал в новия "Гладиатор 2". СНИМКА: ЮТЮБ
Педро Паскал в новия "Гладиатор 2". СНИМКА: ЮТЮБ

Първият трейлър за дългоочакваното продължение на Ридли Скот - "Гладиатор 2" предоставя на феновете първия поглед, изпълнен с битка, към това, което предстои в историческия епос, който се развива след повече от 20 години след събитията в първата част с Ръсел Кроу.

Лентата ще покаже порасналия Луциус, изигран от Пол Мескал, племенник на покойния Комод (Хоакин Финикс) и син на Лусила (отново изиграна от Кони Нилсен ). След събитията от първия филм той е изпратен от майка си да живее на северното крайбрежие на Африка, за да го предпази от корупцията и насилието на Рим. Той е израснал там, но като голям се озовава отново в Рим - и на арената - когато сили, водени от генерал Марк Акаций (Педро Паскал), нахлуват в дома му в Нумидия и в крайна сметка го пленяват.

Трейлърът също показва и Макринус, героят на Дензъл Уошингтън , много богат търговец на оръжие, който използва гладиаторите за спорт. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/