Появи се списък със смартфоните на Samsung, които ще получат Android 15

23 June 2024
MenTrend.bg
Сграда на Samsung Electronics в Европа. СНИМКА: Пиксабей
Сграда на Samsung Electronics в Европа. СНИМКА: Пиксабей

Samsung обяви своя план за актуализация на своя потребителски интерфейс One UI 7, базиран на Android 15, който трябва да донесе значителни подобрения в дизайна на потребителския интерфейс и нови функции за широка гама устройства на Galaxy. Бета тестването на новата операционна система ще започне през август 2024 г. със серията смартфони Galaxy S24.

Бета програмата ще бъде достъпна за флагманските устройства от серията Galaxy S на Samsung, включително S21, S22, S23 и S24. Устройствата от серията FE също ще получат новата операционна система. В допълнение, серията Galaxy Z, представена от линиите Fold и Flip, както и различни модели Galaxy Tab от серията A и S, ще получат актуализация. 

Сред очакваните промени са подобрен дизайн на интерфейса, подобрени мерки за сигурност и по-тясна интеграция в екосистемата на Samsung. Актуализацията също обещава нови функции за изкуствен интелект, оптимизации на батерията и подобрения в производителността.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/