Глутенът вреди ли на здравето ви? Решете теста

01 May 2024
24 часа

Манията по безглутеновите храни доби такава масовост, че надпис "Свободно от глутен" се появява дори на продукти, които по принцип не съдържат белтъка, характерен за част от зърнените култури. Препоръчително ли е за вас да спазвате ограничението? Проверете с теста по-долу. А повече за безглутеновите диети и здравето ще научите от новата книга на авторитетния кардиолог проф. Сотир Марчев. И още: как да избегнете високото кръвно, аритмиите и свързаните с тях сърдечни заболявания, кои знаци при изкачване на стълби загатват болестни симптоми; какво да промените в живота си, за да подобрите състоянието си. Прочетете в новата книга със съвети за здраве и дълголетие как да намалите опасността от рак, инфаркт, инсулт, синдром на разбитото сърце, хроничен стрес, деменция, обездвижване, напълняване, безсъние и всички други болести на цивилизацията.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/