Летене със самолет как се отразява на вените и сърцето?

19 April 2024
24 часа

Проблемът при пътуване е в липсата на движение - кръвта застоява в краката и се увеличава рискът от тромби. Дали има риск да изберете въздушен транспорт, дали налягането в самолета е заплаха за вас - ориентирайте се от теста по-долу. Подробен отговор ще прочетете в новата книга "Бъдете здрави! КАК?" на авторитетния кардиолог проф. Сотир Марчев. И още: как да избегнете високото кръвно, аритмиите и свързаните с тях сърдечни заболявания, кои знаци при изкачване на стълби загатват болестни симптоми; какво да промените в живота си, за да подобрите състоянието си. Прочетете в новата книга със съвети за здраве и дълголетие от проф. Сотир Марчев как да намалите опасността от рак, инфаркт, инсулт, синдром на разбитото сърце, хроничен стрес, деменция, обездвижване, напълняване, безсъние и всички други болести на цивилизацията.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/