Отказаха виза за САЩ на Иван Динев - Устата

15 April 2024
24 часа
Иван Динев-Устата Снимка: Facebook/@ivan_dinev_ustata
Иван Динев-Устата Снимка: Facebook/@ivan_dinev_ustata

Отказаха виза за САЩ на българския изпълнител Иван Динев - Устата. Това разкри самият той в своя фейсбук профил. Поради тази призина се наложи рапарът да отмени турнето си в Америка.

"Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка се отменя поради отказа да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени засега причини! Аз разбира се вярвам, че това е "абсолютно случайно недоразумение" и няма нищо общо с последните ми музикални проекти", написа изпълнителят.

Това се случва, след като краят на миналата година Устата снима голяма част от от последния си клип - "Свободата на словото" - в Москва.

"До момента съм правил три турнета в щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще разбера причините за настоящия отказ и ще ги споделя с вас. Бъдете сигурни, че този отказ няма да повлияе на гражданската ми позиция, дори ви обещавам, че много скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, силни и горди българи и....ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!"

Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка се отменя поради отказа да...

Публикувахте от Ivan Dinev Ustata в Събота, 13 април 2024 г.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/