Звездна прогноза за април

31 March 2024
Венета Матева

Предстои пъстрия и закачлив месец март да посрещне и предаде своя ентусиазъм и желание за живот на динамичния и променлив месец април.

Очаквайте повече равносметки, обратни завои, неочаквани срещи, закачливи разговори, решения на стари загадки, нови прозрения и категорични решения.

Като голям пъзел, април ще ни подканва всеки ден да слагаме своето парченце в магичната шевица на живота. Избирайте всеки свой ход бавно и внимателно. Не започвайте нови начинания до 26-и април и изберете месеца за ревизия на планове, цели и отношения.

Пръст в динамиката на месеца ще има ретроградното движение на Меркурий, което ще се случи между 1-ви и 26-и април, което ще внася хаос в комуникациите, транспорта и делата ни.

На 8-и април, в 21:21 часа, ще се случи новолуние и слънчево затъмнение, на 19 градуса в знак Овен. Затъмнението увеличава силата на новолунието и има способността да даде живот и стартира процес за осъществяване на мечти. Луната и Слънцето в огромна прегръдка с обич ще изслушват всяко наше желание свързано с темите на знак Овен. Помислете какво в момента ви е най-важно и значимо. Уверете се, че то ще ви направи щастливи. Помислете дали го заслужавате и можете ли да платите цената му. Ако дълго време се борите да се докажете, но все не ви стига късмет да се качите на върха, сега е момента да отправите своето желание към двете светила и да се доверите на успеха. Планувани подаръци ще има за родените на 7-и, 8-и и 9-и февруари, април, юни, август и декември.

На 24-ти април 2024 г., в 02:59 часа, ще се случи Пълнолуние, на 4 градуса в знак Скорпион. Времето е подходящо за прекратяване на вредни навици, токсични връзки, отдавна загубили смисъл дейности и изчистване на дома и работното място.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 20-и април Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Водолеи и Близнаци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Везни, Рачета и Козирози. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 20-и април Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Телци, Деви и Козирози. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Меркурий ще се разхожда ретрограден през целия месец в замъка на знак Овен.

Раздвижване на стари дела и трудности в новите могат да очакват родените във втора декада Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те трябва да бъдат внимателни в преговорите, обмена на информацията и търпеливи в комуникацията.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 5-и април планетата на любовта и хармонията ще раздава успехи и разбирателство на родените в трета декада Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки.

След 5-и април Венера ще раздава любов и лекота в плановете на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който през целия месец ще бъде гост в дома на Рибата.

Това положение ще донесе бързо развитие в делата на всички Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да разчитат на повече енергия, ентусиазъм, отворени врати и постигнати цели.

За Девите месецът ще бъде сложен и изпитващ тяхното търпение. Съветвам ги да се занимават с рутинни занимания и да не започват нищо ново.

На 26-и април планетата на трансформации Плутон ще навлезе в стационарна фаза в знак Водолей и на 3-ти май ще стане ретроградна. Това ще наложи преразглеждане и търсене на нова гледна точка на общочовешки въпроси в икономически и политически план. На лично ниво е малко вероятно да се усети енергията, като ограничаваща живота ни. По-скоро ще усещаме потребността от промяна, трансформация, приключване и започване на нови дела и отношения.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец.

Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.
Новата й астрологична книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето" вече е на пазара, търсете я във всички книжарници.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/