Цеци Красимирова се развежда, защото САЩ не й дават виза

28 March 2024
24 часа
Цеци Красимирова
СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО
Цеци Красимирова СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Бившата манекенка Цеци Красимирова се развежда. Една от основните причини е отказът да получи американска виза. Това обяви самата тя в своя фейсбук профил.

"Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим", написа тя в своя пост като добави, че за нея е странно как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се развел. 

"Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин.

За всеки един е ясно, че един 5 годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи", допълни тя.

Цеци Красимирова със съпруга си Майкъл  СНИМКА: инстаграм/krasimirovaceci
Цеци Красимирова със съпруга си Майкъл СНИМКА: инстаграм/krasimirovaceci

Красимирова написа още, че тя и Майкъл са запазили много добри и приятелски взаимоотношения.

"Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на дадени отношения с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели"."

Тя допълва, че е мечтаела за тих и спокоен живот.

Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен."

Цеци Красимирова добави, че целият й фокус е върху новата й компания.

Припомняме, че Цеци имаше връзка с контрабандния бос от бурните години на прехода Константин Димитров-Самоковеца. Тя е заедно с него в Амстердам на 6 декември 2003 година, когато двамата си хващат такси. Цеци заобикаля колата, за да седне в нея, когато нидерландският наемник Ервин Врекер застрелва с пистолет в тила Косьо, който загива на място. Куршумът рикошира и улучва в лицето и манекенката.  Косьо Самоковеца беше застрелян в центъра на Амстердам през 2003 г.

Косьо Самоковеца беше застрелян в центъра на Амстердам през 2003 г.

Убиецът обаче не знаел, че на десетина метра зад гърба му се намира таен агент на нидерландската полиция, който, маскиран като колоездач, следи движението на Самоковеца. Така полицаят успява да види къде Ервин Врекер хвърля якето и пистолета си и го арестува минути по-късно в близък ресторант.

В началото на юни 2003 г. също има атентат срещу Самоковеца, който е неуспешен. Атентаторите залагат бомба срещу кортежа му в района на Пасарел по пътя от София към родния му град Самоков. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/