Слави Трифонов се връща в Би Ти Ви през Маестрото, негов екип прави предаване

28 March 2024
24 часа
Слави Трифонов КАДЪР: Фейсбук/Слави Т. Трифонов
Слави Трифонов КАДЪР: Фейсбук/Слави Т. Трифонов

Екипът на Слави Трифонов се завръща в Би Ти Ви. Ще прави риалити „Бягство към победата", което ще бъде излъчвано тази година. 

Предаването има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището", съобщават от телевизията.

Реализацията на формата е поверена на „ЕМД Ентертеймънт" и Евгени Димитров – Маестрото. Слави Трифонов и екипът му се разделиха с Би Ти Ви през 2019 година, когато телевизията спря излъчването на  "Шоуто на Слави".  Евгени Димитров-Маестрото

Евгени Димитров-Маестрото

В новото предаване няколко двойки ще се минават през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/