Ето я порасналата наследничка на Крисия

27 March 2024
БД Онлайн

Работи с музикант на Лили Иванова 

Лидия Ганева ни представи на детската "Евровизия" като малко момиченце, но вече е голяма красавица 

Наследницата на Крисия порасна и се превърна в чудна красавица!

18-годишната Лидия Ганева представи България на детската "Евровизия" през 2016 г., като тогава вървеше по стъпките на Крисия, която по-рано заедно с Хасан и Ибрахим завърши на второ място на Стария континент.

Лидия вече е чаровна млада дама / Снимки: Инстаграм
Лидия вече е чаровна млада дама / Снимки: Инстаграм

По онова време Лидия беше малко момиченце, но вече е пораснала и изглежда зашеметяващо. Талантливата тийнейджърка за първи път работи с Ангел Дюлгеров. Музикантът от екипа на Лили Иванова е продуцент на песента "Няма да се променя за теб". Това е втората авторска песен на български език на финалистката от осмия сезон на "Гласът на България".

Певицата не претендира да е звезда
Певицата не претендира да е звезда

"Импровизирах всичко и за голямо щастие записах тези десет минути. Така на бял свят се появи парчето. Песента не е любовна, нито е посветена на някого. Няма да се впускам в детайли за проблемите на нашето общество, мисля, че са очевидни", посочва Ганева.

На детската "Евровизия" преди осем години Ганева завърши на 9-о място с песента си "Вълшебен ден". Българката беше 8-а в класацията на професионалното жури, но резултатът се промени след прибавянето на вота на детското жури. Победителка стана Мариам Мамадашвили от Грузия. В конкурса се включиха 16 европейски държави и Австралия. Тогавашното малко детенце вече се е превърнало в красива млада девойка. Често си пуска снимки в социалните мрежи и получава одобрителни коментари.

Крисия
Крисия

"Не искам да бъда приета като голяма звезда, искам да съм си нормално момиче", казва Лидия, която освен с талант впечатлява със скромност и изключително правилен изказ.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/