Пускат най-мощният и луксозен Defender през лятото

27 March 2024
Георги Луканов
Land Rover Defender Octa. Снимка: Land Rover
Land Rover Defender Octa. Снимка: Land Rover

Defender ще представи през лятото нов високопроизводителен герой за всякакви терени - новият Octa. Флагманският модел ще бъде най-здравият, най-мощният и луксозен модел в гамата, очертавайки амбициите на марката.

Land Rover Defender Octa ще разполага с V8 TwinTurbo мек хибриден бензинов двигател и водещо в класа 6D Dynamics въздушно окачване, позволяващо екстремна производителност на всякакви терени. За първи път в Defender, 6D Dynamics ще даде на офроудъра несравним спектър от възможности, комфорт и спокойствие, независимо дали сте на пътя или извън него.

Хидравличната взаимосвързана технология 6D Dynamics включва иновативна система за контрол на наклона, която ще позволи на английския всъдеход да поддържа почти равна позиция по време на ускорение, спиране и завиване на пътя, като същевременно максимизира независимото движение на гумите и артикулацията дори в най-предизвикателните терени.

Отразявайки луксозните характеристики на автомобила, формата на октаедър(или диамант) вдъхновява новото име Octa - диамантът е най-твърдото естествено срещащо се вещество на Земята, известно със своята рядкост.

Нова диамантена графика символизира флагманския модел Defender. Той присъства в редица вътрешни и външни компоненти. Титанът също е избран заради своята здравина и устойчивост на елементите в естественото си състояние.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/