Башар Рахал за пръв път проговори за раздялата с жена си Райна

10 March 2024
БД Онлайн

"За любовта научих, че не бива да се доверяваме безкрайно. Всъщност най-хубавата и силна любов е тази, която изживяваш в момента. Тази, която е сега. Тя е истинската, последната, силната любов", това сподели актьорът Башар Рахал пред Деси Банова по Нова Тв.

Башар и Райна се разделиха миналата година, след 5 години официална връзка, предшествани от две допълнителни години тайна любов.

Тв водещият избягва да говори по темата, но без да споменава конкретни имена разкрива, че истинската любов за него означава хармония.

"Всеки човек е имал по-интензивни и луди връзки, но не мисля че са много приятен спомен. Не мисля, че тези връзки са ме зареждали, по-скоро са ме разреждали. Давал съм изключително много енергия, а за един творец това е пагубно. Той трябва да бъде фокусиран върху това, което прави. Назад във времето това ми отнемаше много", откровен е Рахал.

Актьорът сподели и че от холивудските звезди, с които е имал възможноста да снима, най-много го е впечатлила Джоан Кюсак. Сестрата на Джон Кюсак се е държала много добре с него и го е приела радушно на снимачната площадка.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/