Григор: Истинският аз съм в живота, а не на корта

10 February 2024
24 часа
Григор Димитров
Григор Димитров

Майка ми винаги ми е казвала да бъда себе си. Но тенисът не изразява какъв човек съм. На корта просто показвам това, което мога. Истинският аз съм в живота. Това призна Григор Димитров в Марсилия, където се класира за 1/2-финалите и ще срещне Карен Хачанов (Рус).

На въпроса дали смята, че на 32 години играе най-добрия тенис в кариерата си, Димитров отговори, че винаги иска повече от себе си.

“Не ме е страх от работата. Обичам спорта и не играя тенис по някаква специална причина, защото моите родители не са ме карали да се занимавам точно с този спорт. Играя за себе си и още утре мога да кажа, че спирам. За мен спортът е удоволствие, но изисква много усилия”, добави Димитров.

На полуфинал при двойките е роденият в Асеновград Васил Кирков. Той представя САЩ и в Марсилия участва със Себастиан Корда.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/