Актьор от "Индиана Джоунс" загина в самолетна катастрофа с двете си дъщери

06 January 2024
24 часа
Крисчън Оливър СНИМКА: Туитър/PopCrave
Крисчън Оливър СНИМКА: Туитър/PopCrave

Актьорът Крисчън Оливър загуби живота си в трагична самолетна катастрофа.

Той е разпознат сред жертвите на катастрофа на Карибите, при която загинаха и дъщерите му на 10 и 12 години.

51-годишният Кристиан Клепсер, който се наричаше с артистичното име Крисчън Оливър, е загинал при инцидента, заедно с децата си Мадита и Аник. Пилотът на самолета Робърт Сакс също е загинал.

По време на кариерата си Клепсер се появява в големи филми като Speed ​​Racer и Valkyrie и наскоро участва в последната част от франчайза на "Индиана Джоунс".

Оливър ще се появи в предстоящия филм Forever Hold Your Peace, който той също продуцира и току-що засне последните си сцени на 20 декември.

Тъжната вест за гибелта на актьора и децата му заля мрежата от съболезнования. Режисьорът на последния му филм, Ник Лайън, отдаде почит на Оливър, публикувайки снимка в последния им снимачен ден, казвайки: „Говорихме за продуцирането на филм заедно от години и най-накрая го направихме! Благодаря ти, че си страхотен колега, актьор и приятел".

Според местни съобщения той е пристигнал с дъщерите си в Карибите на 26 декември, пише "Дейли мейл".

Два дни преди смъртта си Оливър публикува снимка, показваща плаж в тропическа обстановка с надпис: „Нека любовта управлява. Желая на всички ви най-доброто за 2024 г.

Във видео от трагичната катастрофа се чува запис на човек, който казва: „Самолетът се разби! Обадете се на бреговата охрана!". 

Групата е била на път за Санта Лусия, когато е станала катастрофата, казаха властите. Мигове след излитане от летище JF Mitchell в Бекия, самолетът изпада в неясни по произход затруднения.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/